Campingplads i strandkanten med fiskeri på Sjælland​

Vil du gerne ud i naturen og lidt væk fra campingpladsen, så tag ned til vandet og få en oplevelse sammen med hele familien, hvor I kan nyde fiskeri ved det dejlige og smukke vand.

Ud til Jammerlandbugten ligger Urhøj Camping, som er et perfekt sted for fiskeri året rundt. Året rundt er der fiskesæson hos os på Urhøj Camping.

Vi har campingplads med fiskeri året rundt

I forbindelse med dit ophold på campingpladsen kan du og din familie kaste jer ud i en omgang fiskeri. Du skal ikke længere end at gå ned til vandet, lidt til venstre og så er Du det helt rigtige sted for at fange havørred, multer og regnbueørred. Hvad enten du er ny udi fiskeri eller rutineret inden for feltet, så kan du komme på fisketur, i forbindelse med dit ophold hos os. 

Fiskeri ved campingpladsen foregår således, at du i informationen kan købe madding til fiskene. Du kan også købe diverse fiskeudstyr i informationen til fisketuren. Vi har et stort udvalg af blink, snører og fiskestænger.​ Vi laver også fisketegn.

Tv øst besøgte Urhøj camping

Klik her

Fiskesæson på campingplads med fiskeri

De dejlige, varme sommermåneder byder på fiskeri efter blandt andet fladfisk, havørred, makrel, hornfisk og multe. Når det er forår og efterår er der sæson for fladfisk og i høj grad havørred. Så du kan altid fiske, når du er på Urhøj Camping. Fiskesæsonen er skudt i gang hos på vores campingplads, så kom op i informationen for mere information og køb af fiskeudstyr.

Hvis du er interesseret i at besøge en campingplads med fiskeri så ring til os på 59 59 72 00 og bestil dit ophold allerede i dag. Så skal du nok få noget ud af fiskesæsonen.

Se her hvad Jari fra fiskesæson.dk skrev om Urhøj Camping.

Klik på linket neden under.​

  • Jari er professionel lystfisker/sportsfisker og fisker mere end 300 dage om året i det meste af Danmark. Han har bl.a en forkærlighed for vores område, når det kommer til kystfiskeri efter havørred.
    Hvor og hvordan han fanger havørrederne langs den Sjællandske nordvestkyst, samt lige nede foran vores campingplads, kan I høre mere om i 2 hyggelige og informative timer, her hos os lørdag den 6 maj fra kl. 19.3o i cafeen. Så mød glad op til et par hyggelige timer med gode historier. Der kan købes øl/vand kaffe/kage.

Firmaoplysninger

​Urhøj Camping

Urhøjvej 14
4480 Store Fuglede

Kontaktoplysninger​

Telefon: +45 59 59 72 00

E-mail: feilskov@urhoej-camping.dk

CVR: 26232120

​4,4 af 5 stjerner baseret på mere end 55 anmeldelser på facebook

​​​