Ring til os på 59597200

fra kl 8-12 / 14-20

4.4 / 5 stjerner på Facebook

Campingplads i de bedste omgivelser

Mulighed for helårscamping

Strand camping på Sjælland med sol og vand - Se vores galleri længere nede

På Urhøj Camping er vi stolte af at have en af Sjællands bedst beliggende campingpladser med stranden som nærmeste nabo og omringet af skøn natur til alle sider.​

Den bedste strand camping med fiskeri

Hos os får du derfor en strand camping, hvor du hver dag kan stå op til sol, vand, strand og hyggeligt campingliv. Familien har mulighed for at bade ved stranden, ligesom der er rig mulighed for at udfolde sine fiskeevner og fiske efter ørreder eller samle muslinger til suppen.

Vi har mange lystfiskere liggende, der har egen jolle med til at sejle ud og nyde en halv dag på vandet for derefter at bruge resten af dagen til at slappe af på stranden eller campingpladsen.

Bestil strand camping i skøn natur

Er det ikke fiskeriet, der trækker, kan man på vores strandcampingplads også nyde de smukke naturomgivelser. Vores campingplads på stranden er omgivet af grøn natur med mange træer og grønne områder, der appellerer til fysisk udfoldelse. Campingpladsen er delt i flere niveauer og ender foran stranden med en stor plæne, der kan bruges til aktiviteter og boldspil eller bålhygge om aftenen, mens man lytter til bølgerne.​

Uforglemmelig oplevelse med strand camping

Er I til sol, strand og vand, når I tager på camping, så kom til Urhøj Camping på Sjælland. Vi gør meget for, at vores gæster får en god oplevelse, de sjældent vil glemme.

Kontakt os på telefon +45 59 59 72 00 og book din næste campingferie på stranden allerede i dag.

Firmaoplysninger

​Urhøj Camping

Urhøjvej 14
4480 Store Fuglede

Kontaktoplysninger​

Telefon: +45 59 59 72 00

E-mail: feilskov@urhoej-camping.dk

CVR: 26232120

Kontortid fra kl. 8-12 / 14-20

​4,4 af 5 stjerner baseret på mere end 55 anmeldelser på facebook

​​​