Se vores galleri længere nede​

På Urhøj Camping er vi stolte af at have en af Sjællands bedst beliggende campingpladser med stranden som nærmeste nabo og omringet af skøn natur til alle sider.​

​Den bedste strand camping med fiskeri

Hos os får du derfor en strand camping, hvor du hver dag kan stå op til sol, vand, strand og hyggeligt campingliv. Familien har mulighed for at bade ved stranden, ligesom der er rig mulighed for at udfolde sine fiskeevner og fiske efter ørreder eller samle muslinger til suppen.

Vi har mange lystfiskere liggende, der har egen jolle med til at sejle ud og nyde en halv dag på vandet for derefter at bruge resten af dagen til at slappe af på stranden eller campingpladsen.​

Bestil strand camping i skøn natur

Er det ikke fiskeriet, der trækker, kan man på vores strandcampingplads også nyde de smukke naturomgivelser. Vores campingplads på stranden er omgivet af grøn natur med mange træer og grønne områder, der appellerer til fysisk udfoldelse. 

Campingpladsen er delt i flere niveauer og ender foran stranden med en stor plæne, der kan bruges til aktiviteter og boldspil eller bålhygge om aftenen, mens man lytter til bølgerne.​

​​

Uforglemmelig oplevelse med strand camping

Er I til sol, strand og vand, når I tager på camping, så kom til Urhøj Camping på Sjælland. Vi gør meget for, at vores gæster får en god oplevelse, de sjældent vil glemme. Kontakt os på telefon +45 59 59 72 00 og book din næste campingferie på stranden allerede i dag.​

Glade og tilfredse campister udtaler​

Bettina Jensen

"Dejlig campingplads som ligger i et naturskønt område. Skøn badestrand og søde, imødekommende ejere af campingpladsen​"

Bjørn Kielberg Nielsen-Borup

"Efter en uge i påsken, vil jeg varmt anbefale Urhøj Strandcamping. Det er en suveræn plads med gode faciliteter og plads og ikke mindst en pragtfuld natur hvor man får slidt fodsålerne"

Britt Thomsen

"Meget imødekomne personale selv uden for højsæson altid smilende og hjælpsomme og super lækre omgivelser"

Julie Bruzelius Bjørnson Månssen

"Så dejlig campingplads. Vi er på besøg flere gange om året og har været det siden 2015"

Kirsten Lone Dehn

"Tag endelig til Urhøj camping, det er en rigtig skøn plet, den ligger helt vidunderligt, masser af aktiviteter til børn og lækker strand.  Værtsparret er helt fantastiske, så nyd jeres ferie/ lang weekend.!"

Ulla Schlüter Klausen

"Urhøj strand camping er godt for os der elsker udsigten over havet, og nyder naboskabet. Festerne som bliver arrangeret og hyggen. Lone laver dejlig mad og vi får altid et smil med på vejen. Kan kun give pladsen en god anbefaling."

Urhøj Camping er stolt ambassadør for Sjællands Vestkyst. Vi er derudover medlem af DK-CAMP. Læs mere her.

Åbningstider​

Åbningstider for 2022 kommer snarest​

Kontortid

fra kl. 8-12 og 14-20​

Kontaktoplysninger

Urhøj Camping

Urhøjvej 14, 4480 Store Fuglede

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 59 72 00

E-mail: feilskov@urhoej-camping.dk