Den perfekte campingplads til hele familien

Hos Urhøj Camping i Kalundborg på Vestsjælland har vi både pladser til campingvogne samt teltpladser. Der er mulighed for at slå de helt små 2-personers-telte op, men du kan også få en teltplads til dem, der kan rumme en stor familie. Vi modtager mange glade gæster fra hele Danmark, Sjælland såvel som Fyn og Jylland. 

Det bliver ofte en fælles opgave for hele familien at slå telt op og finde sig til rette. Og med mulighed for tilslutning for el - også på teltpladser, behøver det slet ikke blive en primitiv oplevelse.

Det er en ikke kun en skøn teltplads, I vil få glæde af på Urhøj. Campingpladsen er beliggende helt ned til vandet, hvor der venter timevis af sjov og leg. Til børnene har vi hoppeborg og legeplads samt en masse spændende aktiviteter.

Billig teltplads – skab værdifulde minder

Det koster 85 kr. pr. døgn for en voksen at bo på Urhøj Camping, og for børn mellem 3 og 14 år koster det 42 kr. De allermindste bor gratis. Medbring gerne hunden – det koster ikke ekstra. Du kan finde alle vores priser på hjemmesiden.

Arealleje for teltplads koster 25 eller 35 kr. pr. døgn. Det betyder altså, at du og din familie kan få en skøn ferie til en lav pris, hvis I finder teltpløkkerne frem.

En ferie i telt skaber skønne minder, som børn og voksne sjældent vil glemme.

Besøg os på jeres næste ferie. Kontakt os gerne for at høre mere.

Glade og tilfredse campister udtaler​

Bettina Jensen

"Dejlig campingplads som ligger i et naturskønt område. Skøn badestrand og søde, imødekommende ejere af campingpladsen​"

Bjørn Kielberg Nielsen-Borup

"Efter en uge i påsken, vil jeg varmt anbefale Urhøj Strandcamping. Det er en suveræn plads med gode faciliteter og plads og ikke mindst en pragtfuld natur hvor man får slidt fodsålerne"

Britt Thomsen

"Meget imødekomne personale selv uden for højsæson altid smilende og hjælpsomme og super lækre omgivelser"

Julie Bruzelius Bjørnson Månssen

"Så dejlig campingplads. Vi er på besøg flere gange om året og har været det siden 2015"

Kirsten Lone Dehn

"Tag endelig til Urhøj camping, det er en rigtig skøn plet, den ligger helt vidunderligt, masser af aktiviteter til børn og lækker strand.  Værtsparret er helt fantastiske, så nyd jeres ferie/ lang weekend.!"

Ulla Schlüter Klausen

"Urhøj strand camping er godt for os der elsker udsigten over havet, og nyder naboskabet. Festerne som bliver arrangeret og hyggen. Lone laver dejlig mad og vi får altid et smil med på vejen. Kan kun give pladsen en god anbefaling."

Urhøj Camping er stolt ambassadør for Sjællands Vestkyst. Vi er derudover medlem af DK-CAMP. Læs mere her.

Åbningstider​

Åbningstider for 2022 kommer snarest​

Kontortid

fra kl. 8-12 og 14-20​

Kontaktoplysninger

Urhøj Camping

Urhøjvej 14, 4480 Store Fuglede

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 59 72 00

E-mail: feilskov@urhoej-camping.dk