Vores store drøm for Urhøj Camping

Vi er Alex og Lone Feilskov, og vi købte Urhøj Camping i 2001. I løbet af de sidste 20+ år har vi sammen skabt den campingplads, som vi altid har drømt om at kunne tilbyde vores gæster.

Urhøj Strand Camping ligger i Store Fuglede tæt på Kalundborg. Vi har især mange besøgende fra Vestsjælland, men vores gæster kommer også fra det øvrige Sjælland og resten af landet – samt udlandet!

De lækreste campingpladser i DK

Vi havde længe kigget efter en campingplads, før vi valgte Urhøj Camping. Det var vigtigt for os, at det blev netop denne plads, da vi kendte den i forvejen.

Vi har to sønner, som begge har et nært forhold til campingpladsen, som de giver videre til deres familie ved at besøge os år efter år.

Beliggenheden er unik, da Urhøj Camping ligger direkte ud til strandkanten. Atmosfæren er afslappet, og du kan nyde både strand og anden smuk natur. På vejen hertil bør du standse ved selve Urhøjen og gå en tur op på den. Der er en fantastisk udsigt fra toppen ud over landskabet.

På vores campingplads har vi en lille café med eget risteri, hvor du kan få en lækker kop kaffe

​Book din campingferie i Danmark allerede i dag

​Vi arbejder konstant på at forbedre pladsen for vores besøgende, og vi når et godt stykke hvert år. Pladsen har dog allerede masser af lækre faciliteter, som du kan læse mere om her på hjemmesiden. Vi håber jeres besøg bliver så godt, at I ønsker at komme igen. Kontakt os allerede i dag for at booke jeres ferie hos os.

Glade og tilfredse campister udtaler​

Bettina Jensen

"Dejlig campingplads som ligger i et naturskønt område. Skøn badestrand og søde, imødekommende ejere af campingpladsen​"

Bjørn Kielberg Nielsen-Borup

"Efter en uge i påsken, vil jeg varmt anbefale Urhøj Strandcamping. Det er en suveræn plads med gode faciliteter og plads og ikke mindst en pragtfuld natur hvor man får slidt fodsålerne"

Britt Thomsen

"Meget imødekomne personale selv uden for højsæson altid smilende og hjælpsomme og super lækre omgivelser"

Julie Bruzelius Bjørnson Månssen

"Så dejlig campingplads. Vi er på besøg flere gange om året og har været det siden 2015"

Kirsten Lone Dehn

"Tag endelig til Urhøj camping, det er en rigtig skøn plet, den ligger helt vidunderligt, masser af aktiviteter til børn og lækker strand.  Værtsparret er helt fantastiske, så nyd jeres ferie/ lang weekend.!"

Ulla Schlüter Klausen

"Urhøj strand camping er godt for os der elsker udsigten over havet, og nyder naboskabet. Festerne som bliver arrangeret og hyggen. Lone laver dejlig mad og vi får altid et smil med på vejen. Kan kun give pladsen en god anbefaling."

Urhøj Camping er stolt ambassadør for Sjællands Vestkyst. Vi er derudover medlem af DK-CAMP. Læs mere her.

Åbningstider​

Åbningstider for 2022 kommer snarest​

Kontortid

fra kl. 8-12 og 14-20​

Kontaktoplysninger

Urhøj Camping

Urhøjvej 14, 4480 Store Fuglede

Klik her for rutevejledning

Telefon: 59 59 72 00

E-mail: feilskov@urhoej-camping.dk