Nyd vores skønne omgivelser på minigolfbanen

Urhøj Camping er en campingplads med de perfekte rammer for børnefamilier. Vi er beliggende i Kalundborg på Vestsjælland. Vi har årligt mange besøgende fra hele Sjælland, men også fra resten af Danmark. Vi tilbyder sjov for hele familien med udendørs minigolf. Det er en klassisk bane med 15 huller, der stiger i sværhedsgrader, jo længere du kommer.

Minigolf er en populær ferieaktivitet, der både kan skabe grin og sætte sindene i kog hos spillerne. Den til tider frustrerende sport, har været med til at bestemme hvem, der tager opvasken adskillige gange. Mange familier vælger også at sætte en lækker is på højkant til vinderen. Banerne ligger i naturskønne omgivelser. Husk solcreme på dage med høj sol - spillet kan tage længere, end du regner med. Pris for at spille minigolf er 25 kr. pr. person.​

Glade og tilfredse campister udtaler​

Bettina Jensen

"Dejlig campingplads som ligger i et naturskønt område. Skøn badestrand og søde, imødekommende ejere af campingpladsen​"

Bjørn Kielberg Nielsen-Borup

"Efter en uge i påsken, vil jeg varmt anbefale Urhøj Strandcamping. Det er en suveræn plads med gode faciliteter og plads og ikke mindst en pragtfuld natur hvor man får slidt fodsålerne"

Britt Thomsen

"Meget imødekomne personale selv uden for højsæson altid smilende og hjælpsomme og super lækre omgivelser"

Julie Bruzelius Bjørnson Månssen

"Så dejlig campingplads. Vi er på besøg flere gange om året og har været det siden 2015"

Kirsten Lone Dehn

"Tag endelig til Urhøj camping, det er en rigtig skøn plet, den ligger helt vidunderligt, masser af aktiviteter til børn og lækker strand.  Værtsparret er helt fantastiske, så nyd jeres ferie/ lang weekend.!"

Ulla Schlüter Klausen

"Urhøj strand camping er godt for os der elsker udsigten over havet, og nyder naboskabet. Festerne som bliver arrangeret og hyggen. Lone laver dejlig mad og vi får altid et smil med på vejen. Kan kun give pladsen en god anbefaling."

Urhøj Camping er stolt ambassadør for Sjællands Vestkyst. Vi er derudover medlem af DK-CAMP. Læs mere her.

Opening hours

Åbningstider for 2024 kommer snarest​

Kontortid

fra kl. 8-12 og 14-20​

Contact information

Urhøj Camping

Urhøjvej 14, 4480 Store Fuglede

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 22 54 43 87

E-mail: jakob.ottesen@gmail.com