Camping med fiskeri hos Urhøj Camping

Hos Urhøj Camping på Vestsjælland tilbyder vi ferie, hvor du kan kombinere camping og fiskeri til en god pris. Vores campingplads ligger på Sjælland – lige ud til Jammerland Bugt og vi tilbyder derfor camping ved vandet.

Kyststrækningen foran pladsen er ofte givende, når det kommer til f.eks. havørreder. Havørrederne kan fanges året rundt – men forår, sommer og efterår er at foretrække. Om vinteren, når solen skinner, kan området ved pladsen dog også være fyldt med havørreder. Det skyldes de såkaldte badekar, som er at finde langs meget af kysten her. Desuden er kyststrækningen også en del af et lavvandsområde – så når solen stråler fra en skyfri himmel, i den kolde tid, opvarmes vandet hurtigere end hvor vandet er dybere. Det tiltrækker både havørredernes byttedyr og byttefisk, og derfor også havørreden.

Når vinteren er koldest, anbefaler vi at fiske i Kalundborg Fjord, som du kan læse mere om længere nede. Fra ca. starten af maj ankommer hornfiskene. De er sommetider i hundredvis langs kysten foran pladsen samt længere mod både syd og nord. De næbede fisk kan fanges ca. 2-3 måneder frem derefter.

Hvis man er erfaren, heldig eller særdeles vedholdende (måske en kombination af de tre), er det også muligt at lokke en af sommerens helt store multer til hug. Tangbælterne, som er at finde lige ude foran Urhøj Camping, samt mod syd, tiltrækker hvert år multer i 3-5 kg-klassen. Multen er både stærk og velsmagende, men i høj grad også sky. Det kræver derfor lidt ekstra at lokke denne spændende fisk til hug.

Kalundborg Fjord

Der er ingen tvivl om, at Kalundborg Fjord er et af de største trækplastre på Vestsjælland. Især når det kommer til lystfiskere og sportsfiskere fra hele Sjælland. En lystfisker fra Jylland har kastet sin kærlighed på netop Kalundborg Fjord – og har derfor lavet en side til gavn for alle, hvor man kan læse om fiskepladserne i fjorden, se hvor man parkerer samt hvilke fisk der kan fanges. Se siden her.

Fjordens mange fiskepladser byder på havørreder, hornfisk, sej, torsk og fladfisk. Fra den sydlige havnekaj kan man fange sild og makrel i sæsonen. Kalundborg Fjord ligger under 20 km fra vores campingplads. Så hvis du vil kombinere camping og fiskeri er dette en oplagt mulighed!

Skulle man også have lyst til at besøge Isefjorden, er der godt 50 km dertil fra campingpladsen.

Reersø

Reersø finder du en kort køretur fra campingpladsen mod syd. Her fanges også havørreder, hornfisk og multer hvert år. Rundt om denne halvø finder man både sandede strande og strande med sten. Stenrev og tangbælter sætter præg på den undersøiske verden, og giver både skjul til byttedyr, byttefisk og jagtmarker til de rovfisk, som lever af dem.

Kaldred Put and take

Kaldred Put and takes ø er særdeles klarvandet. Søen egner sig til hele familien, og har både bord-/bænkesæt og læskure helt nede ved vandet.

I søen udsættes der jævnligt regnbueørreder. I perioder sættes der også andre ørredarter ud – såsom guldørreder, bækørreder, tigerørreder, rødding og brødding. Se og læs mere om søen her.

Ring og hør mere om camping og fiskeri

Lyder kombinationen af camping og fiskeri som noget for dig og familien? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder fiskeri-camping af højeste kvalitet. Vi informerer gerne om priser, muligheder, faciliteter og meget mere.

Det er muligt at booke plads i fiskesæsonen online. Vi ser frem til at se jer!

Læs her, hvad Jari fra fiskesæson.dk skrev om Urhøj Camping.

Glade og tilfredse campister udtaler​

Bettina Jensen

"Dejlig campingplads som ligger i et naturskønt område. Skøn badestrand og søde, imødekommende ejere af campingpladsen​"

Bjørn Kielberg Nielsen-Borup

"Efter en uge i påsken, vil jeg varmt anbefale Urhøj Strandcamping. Det er en suveræn plads med gode faciliteter og plads og ikke mindst en pragtfuld natur hvor man får slidt fodsålerne"

Britt Thomsen

"Meget imødekomne personale selv uden for højsæson altid smilende og hjælpsomme og super lækre omgivelser"

Julie Bruzelius Bjørnson Månssen

"Så dejlig campingplads. Vi er på besøg flere gange om året og har været det siden 2015"

Kirsten Lone Dehn

"Tag endelig til Urhøj camping, det er en rigtig skøn plet, den ligger helt vidunderligt, masser af aktiviteter til børn og lækker strand.  Værtsparret er helt fantastiske, så nyd jeres ferie/ lang weekend.!"

Ulla Schlüter Klausen

"Urhøj strand camping er godt for os der elsker udsigten over havet, og nyder naboskabet. Festerne som bliver arrangeret og hyggen. Lone laver dejlig mad og vi får altid et smil med på vejen. Kan kun give pladsen en god anbefaling."

Urhøj Camping er stolt ambassadør for Sjællands Vestkyst. Vi er derudover medlem af DK-CAMP. Læs mere her.

Öffnungszeiten

Åbningstider for 2024 kommer snarest​

Kontortid

fra kl. 8-12 og 14-20​

Kontaktdaten

Urhøj Camping

Urhøjvej 14, 4480 Store Fuglede

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 22 54 43 87

E-mail: jakob.ottesen@gmail.com