Urhøjen

Urhøjen ligger ca. 100 m op ad vores vej. En aftentur derop er absolut et must. 55 meter over havets overflade, med en fantastisk udsigt 360 grader rundt. Hele Storebælt med broen, Asnæs, Reersø, Tissø, Museholm og Fyn. Urhøjen er fra den tidlige stenalder.​

​Birkegårdens dyr

Dyrefolden er i forbindelse med Naturlegepladsen, her kan børn og voksne kæle med alle de søde dyr. Her er æsler, ponyer, dådyrerne Bella og Jane, dværggeder, gotlandske får, mange mohairgeder, bl.a. de tre kid Gimme, Mads og Mikkel, samt minigrisene Sille og Øffe. Vi har også to kaninburer, med små bløde kaniner – dette plejer at være de små børns ynglingssted. Følg linket til Birkegårdens haver et fantastisk sted.

Besøg hjemmeside

 

​Kragerup Go High

Kragerup Gods har opført Danmarks første aktivitetsbane, der går fra skovbund til trætop. Kragerup Go High har 75 forskellige udfordringer fordelt påen 3,5 km lang aktivitetsbane, der snor sig igennem varieret skov med stolte bøgetræer og mørke graner. Sammen med venner, familie eller kolleger er du aktiv på en ny og spændende måde. Kragerup Gods har 5 forskellige baner, og det er ikke kun for børn Følg linket til Kragerup Gods.

 

Besøg hjemmeside

​Odsherreds zoo Odsherreds zoo

ligger i nordvest sjælland, midt i det smukkest landskab. Parken er en oase på 14 tdl. og indbyder til mange dejlige timer i dyrenes verden. Odsherred zoo her 600 dyr fordelt på 100 arter. Det er et mekka for børn, de kommer tæt på dyrene. Alle de gæster vi anbefaler at tage til Odsherreds Zoo er meget begejstret. 

Besøg hjemmeside

Kalundborg og Omegns Museum. Tag på oplevelsejagt med Ester & Vester

På Kalundborg Museum kan du møde Esbern Snare og hans familie. Du kan gå på opdagelse i resterne af Esberns borg, besøge den femtårnede kirke og træde ind i en tid med kampe for Gud

I oplevelsesjagten med Ester & Vester skal du besøge seks steder i udstillingen og i Højbyen. De seks er en del af historien om Esbern Snare og hans familie.

Ved hvert sted skal du løse en opgave og når du har løst alle opgaverne, kan du få en præmie. Vi har nogle helt særlige samlemønter, der er rigtig gode til at spille Ester-eller-Vester med.

Pris: 75 kr. Få rabat når du viser bomkortet fra Urhøj Camping

Sted: Oplevelsesjagten kan købes i museumsbutikken på Kalundborg Museum i åbningstiden.

Det bedste er, at oplevelserne ikke stopper her. Spørg i museumsbutikken, hvor du ellers kan tage på eventyr med Ester og Vester.

Besøg hjemmeside

Gerlev Legepark

Gerlev Legepark er en levende turistattraktion for dem, der nyder at lege og bevæge sig sammen i smukke naturomgivelser. Som besøgende i Gerlev Legepark kan du udfordre din familie i alt lige fra vikingetidens styrkelege til selskabslege fra den gamle landbrugskultur, samt spille nogle af de mere end 50 spil fra hele Europa, som er at finde på spillepladsen.​

Sandkassen er en kæmpestor "jorden-er-giftig" bane, hvor både små og store udfordres på motorik og balanceevne. Området gennemskæres af en "flod" som man kun kan komme over, hvis man tør balancere på de udlagte træstammer. Nogle bliver våde! Café Snurretoppen sælger legetøj fra da oldemor var dreng, lette måltider, kaffe og kage samt slik.I Café-lokalet finder du både billeder af børns leg fra Krøniketiden og et stort legebillede af Breugel. Spørg eventuelt personalet om de vil fortælle om legene og legens historie. 

Besøg hjemmeside

​Bonbon Land

Tag til Bonbon Land og køre i karrusel og cykle i mågeklatter og køre i rutschebane på hovedet og køre i rutschebane igennem vand og sejle og gynge og flyve og masser af andre ting, som du vil synes er heeelt vildt sjovt. 

Besøg hjemmeside

​Fjord og Bælt

Fjord & Bælt er et spændende oplevelsescenter for både børn og voksne, og for dig der ønsker seriøs viden om den forunderlige verden under havets overflade. Oplev Danmarks eneste ynglende hval og delfinernes slægtning: Marsvinene Freja, Sif og Eigil. Fjord & Bælt er faktisk det eneste sted i verden, hvor du kan komme helt tæt på de små hvaler. For ikke at tale om de fem legesyge sæler, der bor i bassinet lige ved siden af hvalerne. På gensyn!

Besøg hjemmeside

​Sommerland Sjælland Forlystelser

I Sommerland Sjælland er der forlystelser for familiens yngste som ældste, og I kommer rundt i en tidsbobbel af gamle klassikere krydret med fornyelse. Med mere end 60 festlige forlystelser, er der nok at tage af! Hold jer ikke tilbage fra en hoppetur og kolbøtter på de traditionelle trampoliner og hoppepuder, men glem heller ikke at dyste om sheriftitlen i 3D Westerbio og konditallet i Fidys Wii-Verden. Snup mobilen med, og fyr vandkanoner afsted på sørøverskibet med sms, fodr dyr og sæt ekstra krydderi på jungleturen, når mobilteknologien indhenter de traditionelle forlystelser. 

Besøg hjemmeside

​Vestsjællands Veterantog

En tur med Vestsjællands Veterantog er som at opleve en togtur i de gode gamle dage. Veterantoget ser ud som først i 50'erne men vognene stammer fra 20`erne og damplokomotivet fra 1899. Du skrumler af sted i en af de berygtede rystevogne, sidder måske på et hårdt træsæde eller ligefrem på et af de "komfortable" lædersæder. Ud af vinduet kan du se det smukke vestsjællandske landskab forsvinde forbi med den svimlende fart af 60 - 70 km/t.

Besøg hjemmeside

Oversigt over turforslag

Her på siden kan du finde idéer til turforslag og links til diverse hjemmesider.​

Visitvestsjælland

Altid opdateret med alle aktiviteter i destinationen.

Besøg hjemmeside

Panzermuseum

Beliggende i slagelse, virkelig et besøg værd, helt fantastisk oplevelse.

Besøg hjemmeside

Birkegårdens Haver​

28.000 m² haveanlæg. 

Besøg hjemmeside

Kragerup go high

Besøg hjemmeside

Dyrehøj vingård

Besøg hjemmeside

Mindeslund

Øko landbrug/butik.

Besøg hjemmeside

Legejunglen i slagelse

Besøg hjemmeside

​Kalundborg og omegns Museum

Besøg hjemmeside

​Vikingeborgen Trelleborg.

Besøg hjemmeside

​Skovesgaard Mølle og Bageri Museum

Besøg hjemmeside

Gerlev Legepark

Besøg hjemmeside

Landbrugsmuseet Fløjgaarden.

Tlf.: 58 85 92 96

Besøg hjemmeside

​Løve Mølle

Besøg hjemmeside

Cykeltur til Flasken

Se rute

​Glückliche und zufriedene Camper sagen

Bettina Jensen

"Dejlig campingplads som ligger i et naturskønt område. Skøn badestrand og søde, imødekommende ejere af campingpladsen​"

Bjørn Kielberg Nielsen-Borup

"Efter en uge i påsken, vil jeg varmt anbefale Urhøj Strandcamping. Det er en suveræn plads med gode faciliteter og plads og ikke mindst en pragtfuld natur hvor man får slidt fodsålerne"

Britt Thomsen

"Meget imødekomne personale selv uden for højsæson altid smilende og hjælpsomme og super lækre omgivelser"

Julie Bruzelius Bjørnson Månssen

"Så dejlig campingplads. Vi er på besøg flere gange om året og har været det siden 2015"

Kirsten Lone Dehn

"Tag endelig til Urhøj camping, det er en rigtig skøn plet, den ligger helt vidunderligt, masser af aktiviteter til børn og lækker strand.  Værtsparret er helt fantastiske, så nyd jeres ferie/ lang weekend.!"

Ulla Schlüter Klausen

"Urhøj strand camping er godt for os der elsker udsigten over havet, og nyder naboskabet. Festerne som bliver arrangeret og hyggen. Lone laver dejlig mad og vi får altid et smil med på vejen. Kan kun give pladsen en god anbefaling."

Urhøj Camping er stolt ambassadør for Sjællands Vestkyst. Vi er derudover medlem af DK-CAMP. Læs mere her.

​Öffnungszeiten

Geschäftszeiten

 kl. 7-11 og 14.30-20​

Kontaktinformationen

Urhøj Camping

Urhøjvej 14, 4480 Store Fuglede

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 22 54 43 87

kontakt@urhoej-camping.dk