Ring til os på 59597200

fra kl 8-12 / 14-20

4.4 / 5 stjerner på Facebook

Campingplads i de bedste omgivelser

Mulighed for helårscamping

Camping med fiskeri året rundt

Lystfiskeri ved Urhøj Camping

Kystfiskeri ved Urhøj Camping

Campingpladsen ligger lige ud til Jammerland Bugt. Kyst-strækningen foran pladsen, er ofte givende, når det kommer til havørreder. Havørrederne kan fanges året rundt, men forår, sommer og efterår er at foretrække. Om vinteren når solen skinner, kan området ud for pladsen også være fyldt med havørreder. Det skyldes de såkaldte badekar, som er at finde langs meget af kysten her. Desuden er kyststrækningen også en del af et lavvandsområde, så når solen stråler fra en skyfri himmel, i den kolde tid, opvarmes vandet hurtigere end hvor vandet er dybere. Det tiltrækker både havørrederne byttedyr og byttefisk, og derfor også havørreden. Når vinteren er koldest, anbefaler vi, at fiske i Kalundborg Fjord, som du kan læse mere om længere nede.

Fra ca. starten af maj, ankommer hornfiskene. De er sommetider i hundredevis langs kysten foran pladsen, samt længere mod både syd og nord. De næbbede fisk kan fanges ca. 2-3 måneder frem derefter.

Hvis man er erfaren, heldig eller særdeles vedholdende, måske en kombination af de 3, er det også muligt, at lokke en af sommerens helt store multer til hug. Tangbælterne, som er at finde lige ude foran Urhøj Camping, samt mod syd, tiltrækker hvert år multer i 3-5 kg´s klassen. Multen er både stærk og velsmagende, men i høj grad også sky. Det kræver derfor lidt ekstra, at lokke denne spændende fisk til hug.

Kalundborg Fjord

Der er nok ingen tvivl om, at Kalundborg Fjord er et af de største trækplastre på Vestsjælland. Især når det kommer til lystfiskere og sportsfiskere fra hele Sjælland generelt. Men... Også de der kommer fra Jylland og Fyn, ja endda Tyskland og Holland, har fået øjenene op for denne havørred-rige vestsjællandske fjord. En af grundene til det er, en lystfisker fra Jylland, som har kastet sin kærlighed på netop Kalundborg Fjord. Han har lavet en side til gavn for alle, hvor man kan læse om fiskepladserne i fjorden, se hvor man parkerer, samt hvilke fisk der kan fanges, hvornår og hvad med. Se siden her: www.kalundborgfjord.dk

Fjordens mange fiskepladser byder på havørreder, hornfisk, til tider - sej og torsk, samt fladfisk. Fra den sydlige havnekaj, kan man fange sild og makrel i sæsonen.

Kalundborg Fjord ligger under 20 km. fra campingpladsen.

Skulle man have lyst til at besøge Isefjorden, så er der godt 50 km. dertil fra campingpladsen.

Knæk og bræk

Urhøj Camping - i centrum af vestsjællands-lystfiskerpladser. 

Reersø

En kort køretur fra campingpladsen mod syd, finder du Reersø. Her fanges også havørreder, hornfisk og multer hvert år. Rundt om denne halvø, finder man både sandede strande og strande med sten. Stenrev og tangbælter, sætter præg på den undersøiske verden, og giver både skjul til byttedyr, bytte fisk, samt jagtmarker til de rovfisk, som lever af dem.

Kaldred Put and take

Denne put and take sø, er særdeles klarvandet. Søen egner sig til hele familien, og har både bord/bænkesæt og læskure helt nede ved vandet.

I søen udsættes der jævnligt regnbueørreder. I perioder sættes der også andre ørredarter ud, såsom guldørreder, bækørreder, tigerørreder, rødding og brødding.
Se og læs mere om søen i dette link: www.kaldredputandtake.dk

Læs her, hvad Jari fra fiskesæson.dk skrev om Urhøj Camping.

Kontakt os for at høre mere om camping med fiskeri

Lyder camping med fiskeri som noget for jer, er I altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser og faciliteter. Det er desuden muligt at booke plads i fiskesæsonen online.

Ring til os på telefon 59 59 72 00 eller skriv en e-mail til feilskov@urhoej-camping.dk for mere information om fiskeri camping. 

Vi ser frem til at høre fra jer!

Firmaoplysninger

​Urhøj Camping

Urhøjvej 14
4480 Store Fuglede

Kontaktoplysninger​

Telefon: +45 59 59 72 00

E-mail: feilskov@urhoej-camping.dk

CVR: 26232120

Kontortid fra kl. 8-12 / 14-20

​4,4 af 5 stjerner baseret på mere end 55 anmeldelser på facebook

​​​