Ring til os på 59597200

Camping med fiskeri året rundt

Vil I gerne ud i naturen og lidt væk fra campingpladsen, kan I tage ned til vandet og få en oplevelse med hele familien. Urhøj Camping på Sjælland tilbyder nemlig camping med fiskeri ved det smukke og dejlige vand. 

Vi ligger lige ud til Jammerlandbugten, som er et perfekt sted for fiskeri året rundt. Camping med fiskeri er både egnet for børn og voksne – og man kan være med uanset om man er ny eller rutineret inden for feltet. 

Fiskeri ved campingpladsen foregår således, at I i informationen kan købe madding til fiskene. Her kan man også købe diverse fiskeudstyr til turen. Vi har et stort udvalg af blink, snører og fiskestænger. Desuden laver vi også fisketegn.

Fiskesæson på vores campingplads

De dejlige og varme sommermåneder byder på camping med fiskeri efter blandt andet fladfisk, havørred, makrel, hornfisk og multe.

Når det er forår og efterår, er der sæson for fladfisk og i høj grad havørred. I kan altså altid fiske, når I er på campingferie hos os.

Læs her, hvad Jari fra fiskesæson.dk skrev om Urhøj Camping.

Kontakt os for at høre mere om camping med fiskeri

Lyder camping med fiskeri som noget for jer, er I altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser og faciliteter. Det er desuden muligt at booke plads i fiskesæsonen online.

Ring til os på telefon 59 59 72 00 eller skriv en e-mail til feilskov@urhoej-camping.dk for mere information om fiskeri camping. 

Vi ser frem til at høre fra jer!

Firmaoplysninger

​Urhøj Camping

Urhøjvej 14
4480 Store Fuglede

Kontaktoplysninger​

Telefon: +45 59 59 72 00

E-mail: feilskov@urhoej-camping.dk

CVR: 26232120

​4,4 af 5 stjerner baseret på mere end 55 anmeldelser på facebook

​​​