​Børnevenlig på urhøj camping i strandkanten

Camping er for hele familien.

På Urhøj Camping er der noget for hele familien, leg for børnene og en fantastisk børnevenlig strand. Kæmpe legeområde, og en cafe som byder på lækker hjemmelavet mad.

Vores åbne campingplads er optimal for børn.

Vi har fokus på børnevenlig camping

Der er altid mange børn på Urhøj Camping, så vi har fået en ny legeplads med to store hoppepuder, nye gynger, blødt faldeunderlag, så ingen kommer til skade, svævebane, rutsjebane og meget mere. Børnevenlig camping er altid i fokus hos os, så der er massere af aktiviteter for børnene både på campingpladsen, men også i nærområdet. 

Urhøj Camping i strandkanten har alt.

Cafeen har en overdækket terrasse​, men mange bord/bænke. Her kan du nyde vores lækre mad, og en god kop kaffe fra eget kafferisteri.

Du kan selvfølgelig også få maden med ned i teltet.

Har du lyst til morgenmad i cafeen er det også muligt.

Dejlig campingplads med havudsigt

​Urhøj Camping er en børnevenlig campingplads, som er spændende for hele familien. Her er mulighed for en dejlig aftentur, hvor man kan se den smukke solnedgang eller nyde den unikke havudsigt fra campingpladsen. Den smukke aftensol og den endnu smukkere stjernehimmel, sætter rammen for en dejlig campingferie på Urhøj Camping.

Book tid på pladsen eller i en hytte

Vil du gerne besøge en campingplads med havudsigt og fokus på børnehøjde, du risikerer at børnene vil komme igen til næste år Ring til os på telefon 59 59 72 00 og bestille jeres campingophold allerede nu.

Du kan også booke en plads online her.

TV ØST var på besøg på Urhøj camping,

se indslaget her.

Tv øst på Urhøj Camping

Firmaoplysninger

​Urhøj Camping

Urhøjvej 14
4480 Store Fuglede

Kontaktoplysninger​

Telefon: +45 59 59 72 00

E-mail: feilskov@urhoej-camping.dk

CVR: 26232120

​4,4 af 5 stjerner baseret på mere end 55 anmeldelser på facebook

​​​